De fleste mennesker drømmer om at rejse mere, og opleve mere af verden imens de er her. Men hvordan er det muligt og hvordan gøres det til så få penge som muligt? Vi kommer her i denne guide med et par idéer, som du kan gøre brug af for at opleve så meget som muligt til færrest penge.

Flyv fra nabolandende

Det kan som regel godt betale sig at tage en lufthavn lidt længere væk, for at tage på ferie. København og Billund er nemlig ofte dyrere end mange af vores nabolandes lufthavne. Det er som regel muligt at finde meget billigere billetter fra fx Hamburg og Stockholm, så hvad enten du er jyde, fynbo eller sjællander, er der måske et billigere alternativ til din rejse – lige om hjørnet.

Du får stadig kompensation ved flyforsinkelse i de andre europæiske lande, processen kan dog være lidt mere omstændig, hvis du vælger et flyselskab med hovedkontor i fx Ukraine.

Besøg naboerne

Har du besøgt norge om sommer, de 1000 søers land Finland, eller London i en flot december måned? Vores nabolande har ufatteligt meget at byde på, og det er næsten muligt for alle at finde et område, som passer til dit temperament og dine forventninger til en god ferie. Mulighederne er mange. Vi planlægger selv at besøge Finland, da vi fløj over Helsinki på vej hjem fra thailand, og se det utroligt smukke landskab oppe fra.

Gør brug af afbudsrejser

Der findes mange sider, som gør det muligt for at at søge blandt de billigste afbudsrejser, til en given lokation. Der kan være rigtig rigtig mange penge at spare ved et sådan tilbud, og du kan endda på de fleste sider, søge efter ting som: pool, all-inklusive mm.

Sidst opdateret